Technische specialisten voor grote en kleine projecten

U heeft een tekort aan technici? Of u zoekt de juiste partner voor een bepaald project? Wij zorgen ervoor.

Outsourcing van technische profielen

Wat voor iemand heeft u nodig? Een allround technicus, een werkvoorbereider of een E&I-expert? Wij beschikken over een uitgebreid personeelsbestand met de meest uiteenlopende profielen. U legt ons uit wat voor iemand u nodig heeft, wij zorgen voor de juiste man/vrouw op de juiste plaats.

Wenst u een groot project of een deel van uw technische dienst uit te besteden? Wij zijn de ideale partner voor (preventief en curatief) onderhoud van installaties, storingsonderhoud, (de)montagewerken, projectcoördinatie en werkvoorbereiding. U legt ons uit wat u wenst, wij zorgen ervoor, steeds met de nodige aandacht voor veiligheid. Dat bewijst ons VCA*-certificaat.


Technisch onderhoud van gebouwen

Een lekkende kraan, een lamp die niet meer brandt, een muur die een likje verf nodig heeft, een in- of externe bedrijfsverhuis, de belijning van uw parking of van uw productiehal, een deur die niet meer goed sluit, glasbreuk of zelfs de totale renovatie van uw gebouw. Voor al deze zaken kunt u beroep doen op ons. Wij hebben specialisten in huis voor loodgieterij, elektriciteit, schilderwerken en ga zo maar door. Onze mobiele ploegen staan altijd voor u paraat.

Contact:

T +32 3 644 55 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TechniMasters Handvat
TechniMasters Lamp