Schoonmaak van alle soorten voertuigen

Auto’s, vrachtwagens, treinen, bussen en zelfs vliegtuigen en helikopters. U noemt een voertuig, wij maken het schoon. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

In de beginperiode concentreerde Mobility Masters zich op de schoonmaak van vliegtuigen (op de luchthaven van Zaventem en Deurne) en auto’s. Die twee pijlers zijn momenteel sterker dan ooit, maar sinds begin 2016 is er een derde pijler bijgekomen: openbaar vervoer. Mobility Masters reinigt in gans Vlaanderen het interieur van de treinen en verwijdert eveneens graffiti van de wagons.

Mobility Masters is de specialist van het professioneel reinigen : ontgeuren, ontstickeren, simoniseren, deep cleaning, … wij zorgen ervoor.

En we doen nog veel meer. Als u wilt, controleren wij het oliepeil of de bandenspanning. Of we kijken na of uw auto naar de keuring moet, of de verzekering in orde is, enzovoort. De specialisten van Mobility Masters hebben oog voor elk detail en staan op die manier uw fleetmanager met raad en daad bij (bv. expertise op een auto). Zo zorgen wij mee voor een hogere restwaarde van uw wagenpark. Dat weet u als klant ongetwijfeld te waarderen.

Altijd en overal

U kunt altijd en overal op ons rekenen. Wij beschikken over een mobiele unit met een waterreservoir zodat wij op eender welk moment - 24 uur per dag, 7 dagen per week - klaarstaan om bij u langs te komen.

Contact:

T +32 3 644 55 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC05806 Hi
DSC05914 Hi
Selectie 2 24 F