Catering voor bedrijven, organisatie van evenementen

Max & Masters is een professioneel cateringbedrijf met een uitgebreide knowhow en een aanstekelijke gedrevenheid. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en creëren concepten op uw maat. We gaan met plezier voor u op zoek naar de juiste formule. Wij organiseren uw catering, of op uw vraag zelfs uw hele evenement, van A tot Z: feilloos, trefzeker en met oog voor detail. Voor minder dan het allerbeste doen we het niet.

In onze aanpak komen flexibiliteit en kwaliteit op de eerste plaats. Onze inspanningen zagen we beloond met een ‘Smiley’, de kwaliteitsgarantie van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Max & Masters behoort tot de Multi Masters Group, een kwaliteitslabel op zich én een bastion van kennis en ervaring. We beschikken over een batterij specialisten in alle mogelijke vakgebieden en doen – waar nodig – een beroep op externe professionals. Max & Masters is kieskeurig: we werken enkel met topleveranciers, met mensen die de beste zijn in hun vakgebied.

Alles wat we doen, doen we…

  • … met gezond verstand
  • … vanuit een diep respect voor klant en leverancier
  • … met de nodige flexibiliteit
  • … op basis van onze uitgebreide ervaring en creativiteit
  • … altijd in het kader van een breder geheel, een langetermijnvisie

Contact:

T +32 3 644 55 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MaxMasters Misenplace
Max