Uw gebouw, onze zorg

Uw gebouwen zijn uw visitekaartje. Ze zijn het eerste wat uw klant ziet als hij arriveert aan uw bedrijf. Daarom verdienen ze de nodige aandacht. Weet u niet hoe u ze moet verzorgen? Geen nood, Hygi Masters zorgt ervoor.

De zorg voor uw gebouwen situeert zich op drie niveaus, gaande van ongediertebeheersing, over sanitaire hygiëne tot algemene gebouwenzorg (gevelreiniging, duivenwering, ontsmetting,…). Voor deze diensten mocht Hygi Masters een VCA P-certificaat ontvangen.

Ongediertebeheersing

De eerste pijler van Hygi Masters is de ongediertebeheersing. Beheersing, dus niet alleen bestrijding. Wij bieden namelijk ook een brede waaier aan preventieve diensten aan om overlast te voorkomen. Onze specialisten weten alles over hoe u knaagdieren (zoals ratten en muizen) en insecten (zoals vliegen, mieren, motten en kakkerlakken) kunt bestrijden en beter nog: weghouden.


Sanitaire hygiëne

Welke ruimte in uw gebouw wordt door (bijna) iedereen bezocht, zowel medewerkers als klanten? Inderdaad, de toiletten. Proper sanitair is dan ook van het grootste belang. Hygi Masters neemt die zorg graag van u over. Voor uw dispensers kunt u kiezen uit onze eigen lijn. Voorts leveren wij ook luchtverfrissers, hygiënische containers, handdrogers, enzovoort. Bovendien voorzien wij u ook graag van het nodige advies en komen wij de toestellen bij u plaatsen. Met onze hulp is uw sanitair altijd lentefris.


Gebouwenzorg

Hebt u er al eens bij stilgestaan wat uw gebouw allemaal te verduren krijgt? Aantasting door allerhande insecten en zwammen, duiven die bescherming zoeken, de grillen van weer en wind, aanvallen door graffitispuiters en ga zo maar door. Hygi Masters heeft specialisten in huis voor het reinigen en behandelen van gevels en muren, het plaatsen van duivenwering en het ontsmetten en reinigen van gebouwen. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw weer in topconditie geraakt en dat dat ook zo blijft.


Gespecialiseerde reinigingen

Een extra service die Hygi Masters aanbiedt, is het ophalen van overleden huisdieren met inachtneming van alle voorschriften op het vlak van hygiëne en veiligheid. Onze dienst is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Contact:

T +32 3 644 55 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HygiMasters DKS
HygiMasters Duiven
HygiMasters Handdoek