Voor het onderhoud van uw groene zones en parkings

U wilt dat het fraaie plantsoentje op uw bedrijfsterrein mooi en groen blijft? U rekent erop dat uw parking er brandschoon bij ligt? Of u wilt binnen in uw bedrijf wat groen creëren? Green Masters zorgt ervoor. Onze aandacht voor veiligheid werd beloond met een VCA*-certificaat.

Van onderhoud gazon tot aanleg siertuin

Wilt u het maaien, het snoeien of de onkruidbestrijding liever uitbesteden? Of wilt u kleine aanlegwerken laten uitvoeren, zoals het planten van een boom of een haag? Of het nu gaat om een klein gazon of een heuse siertuin, we zorgen ervoor.


Uw parking als visitekaartje

Aangezien u maar één kans krijgt om een eerste indruk te maken, wilt u dat ook uw parkeerterrein er piekfijn uitziet. U kunt op ons rekenen voor het opruimen van zwerfvuil, het verwijderen van onkruid tussen de beplanting of verharding en het ruimen van bladeren. Green Masters brengt uw omgeving in topconditie.


Altijd in uw buurt

Green Masters heeft verscheidene vestigingen verspreid over heel België. Waar uw bedrijf zich ook bevindt, onze specialisten zijn altijd in uw buurt en spreken dus uw taal. Dat weet u als klant ongetwijfeld te waarderen.

Contact:

T +32 3 644 55 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GreenMasters Gras
GreenMasters Haag