Schoonmaak in de breedste zin van het woord

Wat is er belangrijker dan een proper bedrijf, zowel voor uw eigen mensen als voor uw klanten? Cleaning Masters verandert uw werkplaats in een aangename omgeving waar u, uw medewerkers en uw klanten graag vertoeven. Dat doen we door u schoonmaak in de breedste zin van het woord aan te bieden, met naast de klassieke poetsdienst ook industriële reiniging, ruitenwasserij, gespecialiseerde reinigingen en healthcare. Voor al deze taken kunt u op onze gemotiveerde poetsploegen en gepassioneerde inspecteurs en inspectrices rekenen.

U verdient de beste service. Daarom streven wij er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren door een nauwgezette opvolging. Wij stemmen onze werkwijze volledig af op uw wensen. Zo bepaalt u op welke momenten onze mensen bij u langskomen, zodat uw werkzaamheden er geen hinder van ondervinden. Daarnaast willen wij ook benadrukken dat wij in al onze activiteiten de strengste milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen hanteren, dat bewijzen onze ISO 14001-, ISO 9001- en VCA P-certificaten. Bovendien ontvingen wij de van Algemene Belgische Schoonmaak Unie (ABSU) het attest Duurzame Ontwikkeling (grote onderscheiding).

Klassieke schoonmaak

Cleaning Masters doet alles blinken, van kantoren, scholen, over winkels en grootwarenhuizen, tot keukens en sportcentra. Uw sanitair, vloeren, ramen, tapijten, computers,… wij komen ze voor u schoonmaken zo vaak u maar wil op het moment dat u het wil.


Industriële schoonmaak

Om uw fabrieksinfrastructuur optimaal te laten renderen, moet ze tiptop in orde zijn. Dankzij onze ervaring in de meest uiteenlopende – ook hoogtechnologische – sectoren, kunt u uw productielijn met gerust hart aan ons toevertrouwen. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het ontstoffen, ontvetten en reinigen van productieruimtes en machines, het reinigen van poeder- en natlakcabines, en afvalbehandeling.


Ruitenwasserij

Cleaning Masters maakt al uw ruiten clean. Maar hebt u ook last van bijvoorbeeld kalkaanslag of cementsluier op uw ramen en omlijstingen, dan zorgen wij ook daarvoor. Daarbij stellen wij naast een uitstekend resultaat absolute veiligheid en efficiëntie centraal.


Healthcare

De schoonmaak van hospitalen, verzorgingsinstellingen en andere gelijkaardige organisaties vraagt een heel specifieke aanpak. Daarom hebben wij de afdeling ‘Healthcare’ gecreëerd. Onze specialisten luisteren naar uw zorgen en wensen, daarna bieden wij u een aanpak op maat aan.


Gespecialiseerde reinigingen

Om aan de toegenomen vraag naar specifieke, periodieke reinigingen te voldoen, hebben wij de afdeling ‘Special cleaning’ opgericht. Die heeft specialisten in huis op het vlak van het reinigen van dampkappen en ventilatiekanalen, machinale vloerreiniging, dieptereiniging van sanitair en gevelreiniging. U merkt het, Cleaning Masters is van alle markten thuis.

Contact:

T +32 3 644 55 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CleaningMasters Boenen
CleaningMasters Glas
CleaningMasters Stof